Tjenester

Hundekurs

På våre kurs legger vi stor vekt på individuell oppfølging. For å tilpasse treningen til hver enkelt hund og eier er vi to instruktører og få deltakere på kursene.


Vår kunnskap er basert på oppdatert forskning så vi bruker kun positive treningsmetoder.

Mestring er viktig for både hund og eier så alle kursene er morsomme og lærerike.


Vi følger Dyrevelferdsloven og Mattilsynets anbefalinger, så

alle former for fysisk straff, spruteflaske, strupehalsbånd, gå pent i bånd sele, bjeffehalsbånd og andre former for “dressurbånd” er ikke tillatt på våre kurs og treninger.


konsultasjon og

privattimer.Vi tilbyr rådgiving og konsultasjon for små og store utfordringer i hundeholdet.

Det hender at hundeholdet blir mer utfordrende enn det man kan klare å håndtere på egenhånd.  Det trenger ikke å være store problemer men hvis man synes hundeholdet er litt for utfordrende i hverdagen eller unngår enkelte situasjoner, så er det lurt å oppsøke hjelp før problemene blir større.


For mange passer det bedre med enkelttimer enn et helt kurs i en travel hverdag. Da kan privattimer være et godt alternativ hvis du ønsker råd og veiledning til å trene på enkelte ting, eller om dere er flere som ønsker å trene på det samme (inntil 3 hunder).Massasje


Det består av massasje, stretching, stresspunktbehandling, myk kiropraktikk og akupressur. Massasjen kan tilpasses til alle hunder uansett rase, alder eller størrelse.


Ved en sammensatt behandling til hundens eget behov og ulike problemer blir det en behandling med god effekt